Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Achiziţii cereale

Cumpar cereale agricole

Achizitii cereale din culturi agricole

cereale de vânzare - vindem porumb - grau - floarea soarelui

Achiziţii cereale din culturi agricole - Cumpărăm cereale agricole: grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb, triticale, soia, mazăre şi altele.

Cumpărăm cereale agricole

România este unul dintre cei mai mari producători de cereale din Europa, cu milioane de hectare plantate anual. Nivelurile ridicate de cerere pentru cereale din România atrage fermierii mici şi mari, iar noi îi ajutăm să-şi vândă produsele pe piaţa internă şi la export, pe pieţele din Uniunea Europeană, satisfăcând cererea de alimente, furaje pentru animale şi a sectoarelor industriale.

Operăm mai multe facilități de depozitare în vederea gestionării producțiilor provenite direct de la fermieri locali. Profesionalismul și determinarea de care dăm dovadă ne-a ajutat să cunoaștem o gamă largă de producători și procesatori. Oferim prețuri corecte pentru achiziționarea cerealelor.

Achiziționăm principalele tipuri de culturi agricole: porumb, grâu, floarea soarelui, orz, rapiță, mazăre, soia, garantând siguranța și corectitudinea analizelor în procesul de achiziție a recoltei.

Oferim cel mai bun pret!

Dacă aveți cereale de vânzare și căutați un preț cât mai bun ați găsit soluția. Vânzarea cerealelor se va realiza ușor și rapid, iar prețul cerealelor va fi unul avantajos. Cumpărăm cereale cu plata pe loc la livrare asigurând transportul acestora.

Vânzarea cerealelor recoltate este garantată de toți clienții noștri, iar prețurile cerealelor achiziționate de noi sunt printre cele mai bune. Alegeți ofertă noastră și veți scăpa definitiv de grija recoltei.

DE CE COLECTACHIM ?

Achiziţionăm toate tipurile de cereale provenite din culturi agricole: grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb, triticale, soia, mazăre şi altele. Dezvoltăm parteneriate profitabile şi de lungă durată.

Oferim prețul corect

Plată rapidă

Transportăm cerealele

Achiziționăm orice cantitate

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.