Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți utilaje contrucții

roata utilaj constructii

jante pentru utilaje constructii

anvelope roti utilaje constructii

Roată utilaj contrucții - Roți pentru utilaje contrucții - Jante şi anvelope pentru roți wole, buldoexcavatoare, vibrocompactoare, excavatoare și stivuitoare.

Roți pentru utilaje contrucții

Suntem printre puținii comercianți din țară ce putem furniza roți echipate pentru utilaje contrucții cum ar fi autogredere, buldoescavatoare, vibrocompactoare, excavatoare și stivuitoare. Oferim clienților noștri o gamă variată și garantăm echiparea cu anvelope premium de marcă și precizie maximă în cel mai scurt timp. Ansamblul jantă și anvelopă industrială reprezintă piesa de schimb vitală numită roată. Aceasta modifică utilitatea în aplicații a oricărui tip de utilaj de la caz la caz asigurând un bun randament în timp util predării oricarei lucrări. Anvelopele noastre pentru utilaje contrucții sunt construite pentru a rezista oricărei sarcini aplicate. Știm că muncești din greu și că ai nevoie și ca anvelopele tale să muncească din greu. Când anvelopele utilajului dumneavoastră încep să se uzeze, treaba nu merge la fel de bine și vă puteți în pericol.
Soluții complete!

Pasiunea pentru agricultură și utilaje ne-a oferit o perspectivă diferită astfel încât să îți putem ușura munca prin inovații și idei cu totul și cu totul noi în domeniul agricol, de la semănare până la recoltare, cu sugestii care să vă ajute să folosiți corect tractorul în raport cu dotările echipamentelor din ferma dumneavoastră și să puteți utiliza corect produsele pe care le veți achiziționa.

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora.

Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.