Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți gemene megatractoare

roti duble tractoare

roata dubla pentru utilaj

roti gemene pentru tractoare

Roți gemene megatractoare - Utilizarea roților duble pentru utilaje agricole - Creșterea productivității folosind roți gemene la tractor.

Utilizarea roților duble

Inițial, sistemul de roți duble a fost proiectat pentru condiții dificile din Alpii elvețieni în anii 1970, ulterior s-a gasit soluția pentru a se potrivi cu variația cerințelor pentru tractoarele din întreaga Europă. Fermierii folosesc roți duble din diverse motive, dar în principal pentru a obține o tracțiune mai bună, pentru a îmbunătăți stabilitatea, pentru o comprimare mai mică a solului și pentru a-și face tractorul mai versatil.

Roțile duble sunt cunoscute de la tractoarele agricole mari, dar beneficiile roților duble pot îmbunătăți performanța diverselor aplicații, cum ar fi secerătoarele, culturile în rânduri, miniîncărcătoarele, sistemele de prelucrare a solului și tractoarele de munte.

Știm că echipamentul potrivit pentru utilajul dumneavoastră nu este întotdeauna o opțiune standard, motiv pentru care echipa noastră vă poate ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră agricole.

Avantajele roților gemene

Roțile gemene sau duble prezente la megatractoare au diverse avantaje printre care: adăugarea tracțiunii, reducerea tasării solului sau randamentul ridicat ce îl oferă începând chiar de la operațiunea cea mai joasă.

Roțile gemene sau jumelate sunt foarte potrivite pentru megatractoarele de până la 200 CP și care utilizează sistemul de jante md-plus, care au barele de prindere mai scurte, făcând neglijabilă uzura în timpul de întoarcere a tractorului.

Aceste bare au la capăt un sistem de prindere tip gheară de pisică și care se aplică prin strângere până la confirmarea presării complete.

Creșterea productivității

Roțile tractorului afectează productivitatea, de accea se recomandă exploatarea solului folosind un tractor echipat cu roți gemene. Sistemul de suspensie a echipamentelor grele de prelucrare are un efect dăunător asupra solului: densitatea acestuia crește, iar capacitatea de absorbție scade. În consecință, randamentul este redus la 30%.

Utilizarea roților duble sau gemene reduce presiunea pe sol, ceea ce reduce la minimum efectele enumerate. Utilizarea roților pereche ale tractorului necesită o schimbare a gabaritului, creșterea tehnologiei capacității de tracțiune, creșterea permeabilității și stabilității, de exemplu la soluri umede. O astfel de capacitate de ridicare crescută a roților tractorului, permite obținerea unor performanțe ridicate în funcționare. Astfel de roți pentru tractoarele dumneavoastră cresc productivitatea și ajută la reducerea costurilor pentru întreținerea echipamentelor.

Soluții complete!

Pasiunea pentru agricultură și utilaje ne-a oferit o perspectivă diferită astfel încât să îți putem ușura munca prin inovații și idei cu totul și cu totul noi în domeniul agricol, de la semănare până la recoltare, cu sugestii care să vă ajute să folosiți corect tractorul în raport cu dotările echipamentelor din ferma dumneavoastră și să puteți utiliza corect produsele pe care le veți achiziționa.

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora.

Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.