Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți echipament original tractoare

roti tractoare

roata pentru tractor

jante si anvelope pentru roti tractoare

Roți echipament original tractoare - Anvelope şi jante pentru roți tractoare - Roată pentru tractor: New Holand, Masey Ferguson, Claas, McCormick, John Deere, Deutz Fahr, Fiat, Valtra.

Echipament original tractoare

Producatorii de utilaje agricole și industriale au nevoie de furnizori de jante și anvelope de încredere, din păcate pentru mulți ei nu au întodeauna informații, personal care să se ocupe sau timp să se aprovizioneze cu cele mai eficiente produse. Compania noastră are în stoc o gamă largă de roți și anvelope. Acestea includ toate mărcile premium, de buget sau chiar reșapate.

Oferta noastră constă în consilierea și recomandarea roților potrivite atât utilajului cât și a bugetului dvs. Furnizăm în prezent roți și ansambluri de roți înguste, celor mai importanți distribuitori de utilaje, în diverse echipări cu anvelope premium și de buget.

Vă putem oferi axe complete cu roți înguste sau late, gata umflate și montate pe axe pentru ansamblare directă în mod special destinat producătorilor de remorci, cărucioare, utilaje de erbicidat, linii de irigații sau alte echipamente de specialitate tehnologică.

Gamă variantă de anvelope

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora. Oferim roși înguste pentru utilaje de la producători cheie.

Acestea sunt disponibile pentru a înlocui roțile standard de livrare utilizate frecvent în aplicatiile de soșea, industrie, șantier sau în alte aplicații și ansambluri.

Dacă ați cumpărat un tractor de la o licitație și este echipat cu roțile menționate mai sus iar dumneavoastră aveți nevoie să-l reechipați pentru agricultură, contactați-ne cu încredere.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.