Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți înguste

roti inguste agricole

roata ingusta pentru utilaje

jante si anvelope pentru roti inguste

Roți tehnologice înguste - Roți înguste utilaje agricole - Roată îngustă pentru utilaj agricol - Anvelope şi jante pentru roți înguste.

Roți tehnologice

Echipamentele de roți tehnologice se folosesc pe majoritatea tractoarelor și mașinilor agricole performante și autopropulasate de erbicidat care au ,,powershift” și rapoarte diverse de tracțiune.

Aceste tipuri de roți înguste tehnologice sunt fabricate pentru a face față sarcinilor și situațiilor tot mai grele. Fermierii achiziționează semănători mai performante cu granulatoare și capacitate de încărcare a cuvelor mai mare drept urmare pneurile trebui să fie suficient de înguste și rezistente pentru a se potrivi pe centrul rândurilor de cultură fără a deteriora plantele. Totodată înălțimea suficient de mare este un factor important pentru a asigura un spațiu de trecere pe deasupra suficient plantelor în perioada de vegetație.

Anvelopele trebuie să ofere o amprentă la sol cât mai mare pentru a reduce presiunea de tasare a solului și a nu creea canale etanșe care să rețină apa necesară plantelor. Pentru acest lucru putem face calculele, raport greutate/tip sol pentru a determina echipamentul de roți înguste potrivit cu cea mai bună flotabilitate (plutire) la sol.

Alegerea corectă!

Pentru a lucra cât mai corect și eficient este nevoie să faci o alegere potrivită în echiparea utilajelor. Roțile înguste sau late jumelate trebuiesc combinate în diverse moduri de specialitate care asigură o distribuție a greutății centrale și o forță de tracțiune cinematică raportată exact în mijlocul tubului conector egală distanței dintre mijlocul celor doua puncte de tracțiune. O semănare cu roți necorespunzătoare poate aduce numeroase dificultăți în timpul perioadei de recoltare și pierderea timpul favorabil semănării culturii următoare.

Roțile cu jante sau anvelope cu insuficiență calitativă, se pot crăpa sau produce accidente. Compania noastră vă pune la dispoziție în timp scurt anvelope premium, adaptate oricărui buget, conform necesităților dumneavoastră.

Roți înguste utilaje agricole

Stocul nostru este pregătit atât pentru roți înguste standard, roți de specialitate duble twin în jumelare cât și simple, foarte înalte până la 2m în funcție de opțiunile fiecăruia. Compania noastră oferă consiliere și soluții corecte pentru fiecare utilaj.

Roțile înguste trebuie să îndeplinească criterii de: stabilitate, elasticitate și flexibilitate pentru a spori confortul operatorului care lucrează cu viteză destul de mare pe intervalul de culturi agricole.

Roțile înguste speciale sunt foarte înalte și trebuie să facă față la greutăți destul de mari atât pe tractoare cât și pe erbicidatoare autopropulsate. Forțele exercitate pe aceste roți înguste foarte înalte sunt extreme chiar și la cele mai blande pante.

Roțile înguste pot fi livrate cu flanșă fixă sudată sau detașabilă în 8 moduri cu prindere în 8 raze.

Soluții complete!

Pasiunea pentru agricultură și utilaje ne-a oferit o perspectivă diferită astfel încât să îți putem ușura munca prin inovații și idei cu totul și cu totul noi în domeniul agricol, de la semănare până la recoltare, cu sugestii care să vă ajute să folosiți corect tractorul în raport cu dotările echipamentelor din ferma dumneavoastră și să puteți utiliza corect produsele pe care le veți achiziționa.

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora.

Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.