Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți tracțiune cu bandă lată

roti banda lata tractor

roti tractiune pentru tractoare

roți tracțiune cu bandă lată utilaje agricole

Roți tracțiune cu bandă lată - Pneuri de flotabilitate - Anvelope şi jante pentru roți tractor cu bandă lată.

Pneurile de flotabilitate

Anvelopele de flotație au o amprentă mai largă și mai mare decât anvelopele standard de tractor, ceea ce permite anvelopei să împartă greutatea tractorului pe o suprafață mai mare.

Suprafața mai mare ajută la „plutirea” anvelopei deasupra solului pentru a reduce compactarea solului – care poate avea un impact negativ asupra recoltelor – și reduce șansele de a crea șanțuri adânci.

Beneficiile anvelopelor de flotație se găsesc în toate tipurile de condiții, dar ele chiar strălucesc atunci când sunt folosite pe soluri grele, umede și ușor de compactat.

Roțile tracțiune cu bandă lată trebuie să fie montate individual pe fiecare axă de utilaj cu sarcina ridicată de încărcătură cum ar fi: tractoare grele, combine de capacitate mare, remorci de volum și greutate.

Avantajele anvelopelor late

Anvelopele late pe bandă de rulare permit o distribuție mai mare a greutății pe sol (care este destul de fragil) sub o suprafață îngustă, de exemplu: a unei roți de camion rutier.

Acest efect de distribuție pe o suprafață mare poartă denumirea de flotabilitate și este de fapt lucrul principal care previne neaccidentarea terenului care ar presupune o refacere cu multe costuri, nervi, efort cât și uzara utilajelor.

Orice utilaj cu roți implement, rulează lejer cu sarcina pe un teren agricol, pe când pentru un camion este un adevarat chin cu urme de canale și tasare maximă.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.