Punct de lucru: Urziceni, Ialomița | Facebook

Roți cultivatoare și balotiere

roti cultivatoare si balotiere

roata cultivatoare agricole

roti balotiere pentru utilaje agricole

Roți cultivatoare - Roți balotiere - Roți pentru utilaje agricole - Anvelope şi jante pentru roți cultivatoare și balotiere.

Roți pentru utilaje agricole

Se știe faptul ca toți românii caută să ridice nivelul de tehnică în agricultură dar trebuie să facă eforturi financiare, ceea ce este foarte greu.  Acestea de multe ori trebuie readuse în stare de funcțiune, de exemplu o semănâtoare are roți subțiri și care nu se mai gasesc, trebuie înlocuite roțile cu același diametru ca să poată face aceeași semănătură deoarece la o semănătoare rotația completă a unei roți în diametru original înseamnă precizie la caderea seminței în pământ la distanțe egale una de alta.

Așa că este posibil să puneți roți nepotrivite ca diametru iar sămânța să cadă la întâmplare sau prea des și munca dumneavoastră să însemne de fapt un mare dezavantaj. Astfel, acest lucru îl facem noi și nu numai pentru o semănătoare ci pentru toată gama de utilaje și mașini cu aplicație agricolă.

Soluții complete!

Pasiunea pentru agricultură și utilaje ne-a oferit o perspectivă diferită astfel încât să îți putem ușura munca prin inovații și idei cu totul și cu totul noi în domeniul agricol, de la semănare până la recoltare, cu sugestii care să vă ajute să folosiți corect tractorul în raport cu dotările echipamentelor din ferma dumneavoastră și să puteți utiliza corect produsele pe care le veți achiziționa.

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora.

Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

DE CE COLECTACHIM ?

Te întrebi de ce să lucrezi cu noi? Mai jos sunt principalele avantaje pentru o colaborare cu compania noastră.

Produse noi

Gama variată de roți și anvelope noi pentru utilajele dumneavoastră.

Livrare rapidă

Roțile și anvelopele comandate sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor

Profesionalismul nostru garantează succesul proiectului dumneavoastră.

    Solicită o ofertă

    Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos şi vă contactăm în cel mai scurt timp.
    Prin transmiterea acestui formular sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate a site-ului web.